GH2_18

Editorial 3
Obsah 4
Aktuálně 5
Aktuálně ze světa 8
Ze světa barů 10
Z vinařského světa 12
Who is who 14
Legislativa: Záloha nebo rezervační poplatek? 16
Hotelový marketing 18
Snižte své výdaje za plyn a elektřinu 25
Stravenky jsou oblíbené, ale... 26
Gastro kaizen: Kontrolní seznamy šetří starosti 30
Jak mít pod kontrolou riziko požárů? 32
Arganový olej, zázrak z Maroka 34
Technologie: Chlazení v gastro provozu 36
Jak se hledají kouzelná místa? 42
Jehněčí, skopové a kůzlečí na talíři 44
Od odpadu k chuti 48
Sous vide: Harmonie v gastronomii 52
Aby se hosté na oběd těšili 55
Creme brulee: legenda mezi francouzskými dezerty 58
Fenomén zvaný hotelové snídaně 61
Legendární podniky: Ledoyen v Paříži 66
Slavná světová vína: Chablis 68
Bio víno, hit nebo past? 70
Barové koncepty: Gin & tonic club 74
Armaňak, starší bratr koňaku 76
Gastro&pivo: párování piva a jídla 78
Myanmar, země tisíce pagod 80

RkJQdWJsaXNoZXIy NTI3NzA1