GH5_17

Aktuálně 3
Aktuálně ze světa 6
Ze světa barů 8
Z vinařského světa 10
Téma: Tajemství úspěšného podniku je v jeho lidech 16
Anketa hoteliérů 22
Marketing: Práce s cenou je součástí marketingového mixu 24
Hotel&Restaurant: Bezpečnost práce aneb jak předejít nehodám 26
Manager: Gastro kaizen 2. díl 28
Nepodceňujte zabezpečení WI-FI 30
Hotel: Aby byl personál „šik“ 31
Wellness&Spa: Co frčí ve fitkách 34
Technologie: „Žhavé srdce“ moderní kuchyně 36
Na ostří nože… 42
Interview: Se zlatým zahraničním kuchařem v anketě Zlatý kuchař 2016 44
Sezona: Zvěřina na jídelních lístcích 46
Gastronomie:Vyznáte se v luštěninách? 50
Někdo to rád sladké – 7. část: Listové těsto 52
Gourmet: Božské francouzské dezerty 56
Region: Chutě z Podkrkonoší 60
Coffee&Tea: Zaostřeno na kávovary 63
Legenda: Sardi´s, zlatý hřeb Broadwaye 66
Gastro&Travel: Skotsko, drsná země s tajemnou historií 68
Gastro&Víno: Rulandské modré: Královská odrůda 71
Král vín 74
Bar: Tady&Teď: Grappa 76
Gastro&Pivo: Když se vaří pivo v ráji 78

RkJQdWJsaXNoZXIy NTI3NzA1